Tryghed hele vejen

Hos Vestmann Tandteknik betyder din tryghed i processen med ny tandprotese alt. At lave tandproteser er præcisionsarbejde og et håndværk som vi sætter en ære i at udføre til perfektion. 

Som kunde hos os bliver dine ønsker vægtet højt og du er med i hele forløbet fra udformning, tilpasning og til den endelige protese – Du vil opleve tryghed og ordentlighed i hele processen her hos os!

Vi fremstiller selv hele tandprotesen på eget laboratorie, vi gennemgår løbende efteruddannelse og sikrer os derfor hele tiden brugen af de nyeste metoder og bruger kun de bedste materialer. Vi rådgiver og vejleder dig hele vejen med viden og erfaringer, for os er det vigtigt at du bliver glad og tilpas med din nye tandprotese.

– Vera Vestmann, Indehaver af klinikken

Hel- eller delprotese

En helprotese eller delprotese erstatter alle eller nogen tænder i enten over- og/eller underkæben. Tandprotesen udformes og tilpasses individuelt til den enkelte patient.

Implantat- og tryklåsprotese

Implantatproteser og tryklåsproteser sidder fast på en eller flere egne tandrødder eller på implantater sat fast i kæbeknoglen. Med denne protesetype opnår du høj grad af livskvalitet, fordi din tandprotese sidder fast. Det er til stor glæde når du skal tale og tygge. 

Tandudtrækningsprotese

En tandudtrækningsprotese anvendes når naturlige tænder ikke længere kan bevares. Med en tandudtrækningsprotese undgår du at gå en længere periode uden tænder. Tandprotesen genopbygger dit tyggeapparat og kan hvis du ønsker det ligne dit gamle tandsæt og gengive særlige kendetegn.

Vi udfører godt håndværk

Nøgleordene hos Vestmann Tandteknik er godt håndværk, ordentlighed og den gode dialog! 
Vi har styr på hygiejnen, vi tager os tid til dig, og vi skaber tryghed for vore patienter. Du er velkommen hos os uanset hvad dit behandlingsbehov for tandprotese er.

Moderne klinik

Vi stiller store krav til vores udstyr i hverdagen og holder os altid opdateret med nyheder indenfor branchen. Vores hygiejne og den daglige rengøring er helt i top.

Ærlig prisfastsætning

Vores kunders oplevelse og tilfredshed afspejles af vores omdømme, derfor er prisfastsætning hos os en ærlig samtale, med fokus på den optimale løsning for dig som kunde - Vores troværdighed er vores fremtid

Faglært personale

Som uddannet klinisk tandtekniker med autorisation fra sundhedsstyrelsen holder vi os opdateret og efteruddanner os løbende for din sikkerhed og tryghed.

Kvalitet

Vi er medlem af Landsforeningen af Kliniske Tandteknikere. Læs mere om vores branche organisation på www.lkt.dk