Behandlinger

Vi fremstiller alle former for individuelle tandproteser

Med vores viden og erfaring finder vi den behandling som passer bedst til dig  Kontakt os allerede i dag, det er livskvalitet at være glad for sit smil

Helprotese
 

Rebasering/Duplikering

Delprotese
 

Blød basis

Tandudtræknings-
protese

Udvidelser

Trykknap- og
implantatprotese

Kontroleftersyn

Tilskud til tandprotese

Økonomi i forløbet...

Er du pensionist og berettiget til udvidet helbredstillæg, så er der mulighed for at få op til 85% i tilskud til protesebehandlingen. Derudover kan du søge om personligt tillæg til egenbetalingen på din tandprotese. For nogle er det også muligt at søge om en enkeltydelse, kontakt borgerservice og tal med din sagsbehandler. Efter en undersøgelse af dit behov for en tandprotese og evt. også et besøg hos din egen tandlæge, kan jeg lave et overslag som skal vedlægges din ansøgning til kommunen. Behandling kan påbegyndes når du har modtaget din bevilling fra kommunen.

Er du medlem af sygesikring Danmark – enten gruppe 1 eller 2 – er der her mulighed for tilskud til protesebehandlingen.

Er du handicappet, hjemmebundet eller bor du på plejehjem kan du visiteres til omsorgstandplejen i kommunen. Det giver mulighed for at få finansieret hele behandlingen. Reglerne for hvornår man kan komme under omsorgstandplejen er forskellig fra kommune til kommune.

Husk at oplyse tandteknikeren, at du er tilskudsberettiget.

Kontakt os endelig hvis du vil vide mere om dine muligheder for tilskud!

Nordea 360 konto

Fri Konto

Har du svært ved at betale det fulde beløb på din tandprotesebehandling og kunne du derfor ønske dig at dele udgiften ud over en længere periode, så kan en 360 konto ved Nordea måske være en løsning for dig.

               0 Kr. i rente

               Ingen gebyrer

               Ingen udbetaling

Som medlem af Landsforeningen af Kliniske Tandteknikere kan jeg tilbyde en afdragsordning på din tandprotese. Du betaler altså kun det din behandling koster men har med 360 konto mulighed for, at dele betalingen op i afdrag, så det kan passe ind i din økonomi.

Kontakt os gerne uforpligtigende!